Мицкоски: Огромен дел од потребите на граѓаните се содржани во изборната програма „Платформа 1198, за да ја реализираме потребни ни се 61 пратеник

„Во очите на граѓаните има една желба да што побргу заврши сето ова кое што се случуваше шест и половина години. И да имаме еден почеток кој што ќе не...