ВМРО-ДПМНЕ линеарно ќе ги покачи пензиите за 5.000 денари на сите пензионери

Пред се би сакал да го честитам денешниот празник Рамазан Бајрам, да посакам многу среќа, бериќет и успешна година, но се разбира и година на промени за подобра и горда...

Тошковски: Треба да се направат длабоки реформи во МВР со кои ќе се врати достоинството на полицискиот службеник

Министерот за внатрешни работи во текот на денешниот ден освари работни посети на Мобилната единица за безбедност на сообраќајот на патиштата, Полициското одделение Петровец, Единицата за внатрешни работи Гази Баба...