МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ со порака од Кисела Вода – ГОРДИ, ОБЕДИНЕТИ, СВОИ НА СВОЕТО за убедлива победа на „Коалицијата Твоја Македонија“

Претседателот на „Макеонски концепт“ - Петар Богојески на својот фб профил објави дел од атмосферата од вчерашниот митинг во Кисела Вода кој го одржа „Коалицијата Твоја Македонија“ предводена од ВМРО...