СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ, не бил информиран дека Македонија ја поддржала резолуцијата за Сребреница?!

Ако македонскиот претседател не знае дека Северна Македонија ќе биде коспонзор на резолуцијата за Сребреница, што можам да ви кажам следно? Само прашувам дали тој (Бујар Османи) зборува во името...

„ИЗЈАВАТА НА ОСМАНИ Е ДРСКА“ – Дачиќ реагираше на изјавата дека Македонија ќе биде коспонзор на резолуцијата за геноцид во Сребреница

Тоа е цинизмот што постои на нашите простори, дека е важно да се води антисрпска политика и уште на сето тоа нè повикуваат да учествуваме во тоа. Дали треба да...