Гордана Силјановска Давкова: „Заговарањето бојкот е брука, тоа не е демократија, избирачкото право е лично право“

Кандидатката за претседателка на Македонија поддржана од ВМРО-ДПМНЕ професорката Гордана Силјановска Давкова во интервју за Радио Лидер, вели дека прагот на издржливост на Mакедонците е надминат кога некој вели дека...