Управниот суд ја поништи одлуката на Антикорупционерите, за предметот повторно ќе се одлучува

Управниот суд ја известува јавноста дека на ден 13.04.2024 година во 22.00 часот, судечкиот совет по предметот оформен по тужба поднесена од Јавната установа Академија зa судии и јавни обвинители...