Тошковски во посета на ЕБР и ЕОП: Специјалните единици се првиот столб на заштитата и зачувувањето на безбедноста и суверенитетот

Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски денес оствари работна посета на Единицата за брзо распоредување и Единицата за обука и поддршка кои се сместени во Полицискиот центар Ѓорче Петров. Во...