Мисајловски на терен во Железара: Ова е наше време, се обединуваме сите заедно – ДА ЈА ВРАТИМЕ МАКЕДОНИЈА ПОВТОРНО НА НАРОДОТ!!

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител во Изборната единица 2, Владо Мисајловски во рамките на предизборната кампања теренските активности ги продолжи во скопската населба Железара. -Позитивен прием кај жителите на Железара...