Сајкоски: Да донесеме уште поголема победа на 8 мај …

Денес продолжуваме со активностите тука во Охрид, вчера поминавме прекрасни митинзи со огромна поддршка од граѓаните. Останаа уште неколку денови. Ве повикуваме, приклучете се да донесеме уште поголема победа во...