ВМРО-ДПМНЕ во Канатларци отвори водовод, инвестиција од 350.000 евра, а Пендаровски не ни знае каде се наоѓа ова убаво село

Денеска сме во селото Канатларци мислам на Стево Пендаровски да му дадеме на мапа да погоди каде е Канатларци нема да погоди, а се работи за едно огромно село кое...