ВМРО-ДПМНЕ ќе воведе мерит систем, се ближи крајот на НЕЗАКОНИЕТО!

Разрешувањето на медицинскиот директор на Клиника за токсикологија е уште еден показател за негативна селекција во здравството, а воедно и поддршка за самоволието на некомпетентни економските директори, се вели во...