Самоволитето на организациската директорка на Токсикологија нема крај

Самоволитето на организацискиот директор и низата неправилности на Клиниката за токсикологија нема крај. Изминатата ноќ пукнала цевка од парното на оваа Клиника односно повторно се потврдува дека воопшто не се...