Време е заедно со вас граѓаните да ставиме точка на оваа историја, за ВМРО-ДПМНЕ најважна е поддршката на народот

На овие избори народот јасно кажа каква е политичката реалност во Македонија, а тоа е дека Владата односно двете партии од Владата треба да заминат во опозиција. Гордана Силјановска Давкова,...