(ВИДЕО) СТЕВО ЛАЖЕ СУШИ И ОКО НЕ МУ ТРЕПНУВА ДОДЕКА СЕДИ ВО СКУТОТ НА ДУИ

Стево Пендаровски во оваа кампања ништо не кажа за ДУИ, Ахмети и артаноидниот режим кој го создадоа и го потхрануваат. Во замена за понуда, нудат лаги како оваа... па така,...