Ахмети со свои неколкумина пајташи со вашите крадени пари ќе се обиде да тргува со гласот на народот – Мицкоски во Лозово

„Денеска затвораме една историска епизода затоа што тоа што го видов низ Македонија, тоа што го почувствував, таа енергија, таа емоција која доаѓа од народот на Македонија е навистина голема....