Бил разрешен од една директорска функција, па поставен на нова: Четири месеци не им дава плата на вработените а Владата не го разрешува

После четири месеци без плата и осигурување 600 семејства се оставени на милост и немилост и никој не бара одговорност за ваквата дисфункционалност. Вака група од вработени во А.Д. Водостопанство...