ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЛУКЕ ГАЛЕСКИ – СУГУРНО Е САМО ДЕКА МАКЕДОНИЈА ЌЕ БИДЕ ПОВТОРНО ТВОЈА

Муса Куса беше либиски разузнавач и подоцна еден од најактивните министри за надворешни работи на режимот на Гадафи. Тој беше ревносен бранител до последниот час на сите политики на системот,...