Пендаровски пали на курбла, што направи тој за Македон и за случајот со пожарот во модуларната болница во Тетово?

Потврдата дека Стево пали на курбла, пристигна денеска. Вчера, токму од Тетово, го прашав што направи за малиот генијалец Македон и што презеде за случајот, со кој во модуларната болница...