Професорката Гордана Силјановска Давкова му се заблагодари на Максим Димитриевски за поддршката на 8 мај

Професорката Гордана Силјановска -Давкова, денеска се заблагодари на лидерот на ЗНАМ Максим Димитриевски за  јавно изјавената поддршка од нејзиниот противкандидат во вториот круг од претседателските избори. „Му благодарам на претеседателот...