Изборниот процес помина без поголеми инциденти – имаше агитирање, поткуп, сликање и кинење гласачки ливчиња

Изборниот процес помина без пречки и поголеми инциденти. Во текот на денешниот ден евидентирани се вкупно 12 случаи на фотографирање на гласачкото ливче, два случаи на кинење на гласачкото ливче,...