Банди од ДУИ обиколуваат граѓани, ќе се обидат да го купат гласот, ДУИ да има пратеник во изборните единици 3 и 4

Многу е важно да се земе активно учество во овие избори. Резултатот во првиот круг беше би рекол историски. Владата е делегитимирана и треба да оди во опозиција и СДСМ...

„Стево измислува дека Гоце Делчев бил Бугарин, ништо не зачува, ни идентитет, ни јазик“ – Мицкоски на митинг во Неготино

Овие избори се и шанса за избор на претседател каков Македонија вистински заслужува. Овој што сега го имаме е човек кој за себе вели дека доколку не е претседател сам...

Во ТЕЦ Неготино СДСМ и ДУИ заеднички крадат, уште летово ќе одговараат, порача Николоски од Неготино

„Во ТЕЦ Неготино сите видовме како заеднички СДСМ и ДУИ крадат, видовме како заеднички се делат огромни тендери од стотици милиони евра за крими набавка на мазут од кој милиони...