(ВИДЕО) МАКЕДОНИЈО ТИ СИ БИСЕР БАЛКАНСКИ – НОВИТЕ ПОЛИЦАЈЦИ ОСВЕН ХИМНАТА ЈА ЗАПЕАЈА И УБАВАТА МАКЕДОНСКА ПЕСНА

Во Центарот за обука во Идризово денеска се одржа свечена промоција на нови полициски службеници - генерација 2023-2024 година. Едногодишната обука ја завршија 508 нови полицајци од кои 416 мажи...