Николоски: На овие избори се одлучува дали Али Ахмети ќе продолжи да газдува со Македонија или Македонија ќе се ослободи со влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ

Денес почнуваме со кампања за парламентарните избори, по мене ова се најбитни избори кои што и се случуваат на Македонија, избори кои што ќе ја определат иднината на Македонија во...

Мисајловски: Првата работа за која ВМРО-ДПМНЕ ќе се залага е борбата против криминалот и корупцијата

Продолжуваме со кампањата. Денеска сме во Бутел заедно со заменик министерката за финансии, Елена Петрова и со градоначалникот на Бутел, Дарко Костовски тука во Визбегово да се сретнеме со неколку...