Сајкоски: Во програмата „Платформа 1198“ за Битола предвидено е изградба на обиколница што ќе ја поврзува со Грција

Битола и битолчани ќе бидат во фокусот на идната влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ, најави Ѓорѓија Сајкоски, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на изборна единица 5. „За Битола се предвидени...