РЕЗИЛ – Со години ги лажеа дека ќе ги вработат, сега го поништија огласот за 1.117 здравствени работници?!

Во голготата за редовно вработување на 1.117 здравствени работници, дојдовме до разрешница – ПОНИШТУВАЊЕ НА ОГЛАСОТ за редовно вработување во ЈЗУ “Здравствен дом на Скопје”, наменет (?) за лицата кои...