Османи: Македонија нема да признае манипулативни референдуми кои ги прави Русија

Османи кажа дека Најважно е Украина да победи во војната со Русија, а Македонија нема да признае манипулативни референдуми, рече министерот за надворешни работи на Македонија, Бујар Османи одговарајќи на...