Сајкоски: Да донесеме уште поголема победа на 8 мај …

Денес продолжуваме со активностите тука во Охрид, вчера поминавме прекрасни митинзи со огромна поддршка од граѓаните. Останаа уште неколку денови. Ве повикуваме, приклучете се да донесеме уште поголема победа во...

МИЦКОСКИ ПОВИКА НА МАСОВНА ИЗЛЕЗНОСТ НА 8 МАЈ ЗА ДА НЕ ЈА УЦЕНУВААТ МАКЕДОНИЈА АХМЕТИ И СДС

Одговор на евентуален бојкот на СДСМ и на ДУИ на вториот круг од изборите е мобилизација на граѓаните и масовна излезеност. Доколку обете партии се решат на бојкот, со тоа...

Оваа река народ говори дека на 24-ти април и на 8-ми мај победата ќе биде голема – митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид

„Восхитен сум од сите вас, собрани овде во Охрид. Илјадници охриѓани, но и граѓани од цела Македонија, од Битола, од Кичево, од Струга, од Ресен, од славна Дебрца, од Дебар,...

Владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе инвестира повеќе од 2 милијарди евра во инфраструктурата

„Повеќе од 2 милијарди евра се планирани да се инвестираат во инфраструктурата. Тука е оној проект кој е многу значаен, а тоа се реалоцирање средства од буџетот кон општините во...