Кој бизнисмен ќе даде 180.000 евра за рекетар кој лажно се претставувал, Обвинителство да каже кој го штити овој криминал!

Дали изрекетираните 180.000 евра во име на вработен од АНБ требало да завшат кај Асаф Еисин? И дали Зечевиќ преку Еролд Муслиу и Заре Милошевски ги плаќа валканите кампањи на...