ХАОСОТ на СДС/ДУИ продолжува: Преку 3.000 вработувања во изборниот период се НЕЗАКОНСКИ, тврди Петрова

Се работи за 36 вработувања на определено време, две вработувања на неопределено време и три унапредувања во Министерството за финансии, како и за издадени согласности за целиот јавен сектор за...