Граѓаните на 24 април и 8 мај ќе изберат промени – Мицкоски се сретна со германскиот пратеник Питер Баер

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска оствари средба со Питер Бајер, пратеник во германскиот Бундестаг. На средбата се разговараше за актуелна политичка состојба. Мицкоски го информираше Бајер  дека во тек е кампањата...