До ДИК пристигнале 233 ПРИГОВОРИ за заштита на избирачкото право

До 15 часот излезеноста на првиот круг од претседателски избори е 35, 89 проценти, според податоците на Државната изборна комисија (ДИК) од 2110 избирачки места. До овој момент до ДИК...