ДЕНЕС Проф. Силјановска Давкова на суд во ОДБРАНА НА ЗАКОНОТ

И на Управен суд проф. Гордана Силјановска Давкова ќе го брани ставот дека Академијата за судии го прекршува Изборниот законик со тоа што во моментов води постапка за вработување на...