Сајкоски: Пендаровски 5 години беше статист, Гордана Силјановска Давкова ќе биде заштитник на интересите на народот и Македонија

Веќе се чувствува дека доаѓаат промените во Македонија, но мора да потенцирам дека изминативе 7 година тука во овој регион ништо не се инвестираше, не само што имаме пад на...