„Не ми праќај ЕМИСАРИ од РЕЧИЦА, не сум ти јас Ковачевски“, му порача Мицкоски на Ахмети

Мицкоски укажа дека ВМРО-ДПМНЕ партнерот ќе го бара во опозицијата, во партиите со кои ќе споделуваме исти вредности и принципи. ДУИ како политичка партија дојде на власт со приказна за...