Имаме две опции – Македонија горда на Силјановска Давкова, и Македонија засрамена на Стево Пендаровски.

Не можеме да се сетиме на ниту една добра и позитивна работа која што оваа влада на СДСМ и ДУИ ја направила, вели Христијан Мицкоски претседател на ВМРО-ДПМНЕ на денешниот...