Николоски од Росоман: Експресниот пат Прилеп-Градско е симбол за неспособноста на СДС и ДУИ

-Од Росоман можам да кажам дека за откупот на праските планираме изнаоѓање на нови пазари кои што ќе донесат подобри цени, понатаму поддршка за изградба на ладилници и за стимулирање...