ЦРТЕЖ ЗА ОСМАНИ – СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ МУ НАЦРТА НА БУЈАР КОЈ ЌЕ ПРАВИ ВЛАДА ВО МАКЕДОНИЈА

Лидерот на Достоинство и директор на ЦУК, Стојанче Ангелов симболично нацрта цртеж кој го прераскажа со цел да му објасни на Бујар Османи како стојат работите во Македонија. „На таблата...