ВМРО-ДПМНЕ ОТКРИВА УШТЕ ЕДЕН СКАНДАЛ Наркодилерот Филев кој пијан нападна полицајци СДС бесрамно го враќа на директорското место?!

Бесрамно, СДС го враќа на работа директорот на меѓуопштински ЦСР Радовиш, Александар Филев од СДС, откако беше разрешен затоа што е фатен во трговија со дрога, за неколку дена потоа...