Угостителите од Тетово си ги кажаа маките – УНИШТЕНИ СЕ од владините СЕЛЕКТИВНИ анти – кризни мерки

И оваа категорија на граѓани се крајно разочарани од изминатите 7 години, стои во соопштението. Вчерашниот ден Дафина Стојаноска, членка на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и носител на кандидатска листа во...