Караванот на Државна изборна комисија е дел од кампањата – „ТИ СИ НА РЕД“ и почнува утре во Градско, Битола и Пласница

Караванот на Државната изборна комисија е дел од кампањата „ТИ СИ НА РЕД“ и започнува утре со посета на Градско, Битола и Пласница, а ќе бидат опфатени преку 12 општини...