Битиќи прави притисок на компаниите во стилот „ви дадов пари, а сега гласајте ме“ – ОВА Е КРИМИНАЛНО, КАДЕ Е ОБВИНИТЕЛОТ ДА ОТВОРИ ПРЕДМЕТ?

Шокантно, самобендисано, претенциозно и криминално. Ќе го потсетам господинот Битиќи но и Обвинителството дека за нешто слично се водеше судски процес во минатото наречен „Траекторија“, вака претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан...