ШОКАНТНО: Испливаа докази за милионските суми на нИнфомакс – 2023 ја завршиле со 30.954.052,00 милиони денари!

Шокантни информации кружат за Александар Митовски - Мечка и неговата фирма. Според нив изминатава 2023 година вкупната актива на фирмата е 30.954.052,00 МИЛИОНИ ДЕНАРИ. Видно од прилогот, во 2021 исатата...