Филипче е баронот кој ќе го гледа Скопје од хациендата на Водно додека народот нема за лекови, нека каже како се збогати!

Александар Николоски работи од својата 14-та година, за разлика од Венко Филипче кој не знаеме како го стекнал своето богатство. СДС и Пендаровски да го прашаат Филипче како се купува...