Новинарот Героски за средбата во вилата на Водно: „Шокантна работа, ова е ОСИГУРУВАЧОТ НА БОМБАТА – има тука и други интересни ликови“

Новинарот Бранко Героски во објава на Фејсбук го коментира лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски кој праша какви планови ковал Ковачевски во вилата Водно со Груби, Ковачевски и Ахмети пред неколку месеци. https://www.facebook.com/branko.geroski/posts/7363629737091991?ref=embed_post...