Порака од БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ до СДСМ/ДУИ: МАКЕДОНИЈА Е КОРУМПИРАНА ДРЖАВА

Сметам дека како поранешен Премиер и Претседател на Република Македонија имам право но и обврска да проговорам, барем во кратки црти, за тоа каде според мои согледувања се наоѓаме денес...