ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА ГО ЗГАЗИ ПЕНДАРОВСКИ СО НАД 130.000 ГЛАСОВИ

Според првичните резултати што Државната изборна комисија ги објавува на својата веб-страница од обработени 71,19 проценти од гласовите, односно 2 490 од вкупно 3 508 избирачки места, води кандидаткта на...