Боки 13: ФИЛИПЧЕ кај мене дома ПРЕГОВАРАШЕ продажба на ГОБ „8 Септември“ и договараше ПРОЦЕНТ за него и за Заев

Марјан Забрчанец, кој беше во секторот за односи со јавност во Владата, беше со мене на телефон како да сме во љубовна врска. Буквално на еден час ми праќаше вести...