ВАЖНО: МКонцепт за 5 години во ЕУ, другите креваат раце

Македонски концепт ги реафирмира своите заложби за итна интеграција на Македонија во Европската Унија. Во време кога сите креваат раце од ЕУ, само МКонцепт ветува влез за 5 години! Во...