Советот за човекови права расправа за состојбата во Македонија

Грција повика да се подобри имплементацијата на меѓународните договори. Ваков коментар имаше денеска грчкиот претставник, упатен до Македонија, од „Палатата на нациите“ во Женева, за време на прегледот на состојбата...