Ковачки: Со над 800 милиони евра владата од ВМРО-ДПМНЕ ќе ги решава проблемите на земјоделците

Во иднина ние планираме да дадеме 250 милиони евра за сите општини во Република Македонија без разлика кој е на власт. Само во Карбинци ќе доделиме 1,8 милиони евра за...

СДС планира да го доуништи земјоделието со „НАСАДИ од ФОТОВОЛТАИЦИ“ и кој би имал најголем ЌАР од тоа?!?!

КОСТАДИНОВСКА-СТОЈЧЕВСКА НАЈАВИ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА СУБВЕНЦИИТЕ ЗА ФОТОВОЛТАИЦИ Можеби оваа „мерка“ највеќе ќе му одговара на семејниот бизнис на  претседателот на СДС Димитар Ковачевски?! Да се потсетиме на ден  13.12.2022 година...